пятница, 29 апреля 2016 г.

Міський семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів – організаторів навчальних закладів з теми: «Роль педагога організатора в національно-патріотичному вихованні учнів »

26 квітня 2016 року Науково-методичним центром  управління освіти на базі ЕБГ «Гармонія» було проведено семінар для  заступників директорів з виховної роботи та педагогів –організаторів навчальних закладів з теми: «Роль педагога-організатора в національно-патріотичному вихованні учнів»

       Учасники семінару ознайомились з особливостями роботи педагога-організатора,  з сучасними формами та методами роботи педагога-організатора  у формуванні  громадянської позиції школярів та ролі педагога-організотора у формуванні дитячого колективу.
Власним досвідом з формування  громадянської позиції школярів поділилась педагог-організатор ЕБГ «Гармонія» Булатова І.Г. Учасники семінару переглянули патріотичний шкільний захід, присвячений 30-й
річниці аварії на ЧАЕС та взяли участь у створенні проектів з формування  громадянської позиції школярів. Позитивних емоцій семінару додали тренінгові вправи, які провела методист Науково-методичного центру сектору соціально-психологічної роботи Павленко Т.М. Заняття відбувалось в інтерактивній формі
Підводячи підсумки семінару, учасники зазначили, що     основою успіху у роботі педагога – організатора – є  повага  і довіра до дитини, визнання її права на  власний  пошук  і   вибір  форми  та  змісту  діяльності  в  класі,  в  школі,  в  житті, адже  саме нині розвивається принципово нова технологія навчально – виховного процесу на основі самоврядування. 






Комментариев нет:

Отправить комментарий

My Blog List

Social Icons